www.vandrern.com Logo
Fredag 29.05.20 - Lørdag 30.05.20 Natt tur Området Nyseter - Korsvann. Camp ved Korsvann.

Fredag 29.05.20 - Lørdag 30.05.20 Natt tur Området Nyseter - Korsvann. Camp ved Korsvann.

Turopplevelser
Skrevet av: Tron Olav Kittelsen (se flere artikler) Muligheter: Fottur,Overnatting,

Enkel tur

Så var dagen kommet til sommerens første overnattingstur. Sett frem til den.

 

Vi var utrolig heldige med været på dagene. Sol fra blå himmel og flotte temperaturer. Kan ikke klage på det. 

Vi hadde da leir nede ved korsvann. Ikke mye folk å se dette døgnet. Beveget oss rundt i nytt terreng som vi ikke har sjekket ut tidligere. Spennende og fint. Men fra tidlig kveld så oppholdt vi oss bare i leir og koset oss med god mat og godt drikke.

 

Så kom natten.

Vi hadde lagt oss og alt var egentlig veldig bra, Men rundt kl 01:30 våkner vi ut av helt sinnssykt høy musikk. Tror dette var et stykke unna. Og de holdt på lenge. Stille først rundt kl 03:30. Ikke helt det man ønsker seg ute på tur. Men vi tok det med fatning.

 

I natt var det mellom 6 - 8 varmegrader, og det er ok. Men det var en utrolig luftfuktighet som det er lenge siden jeg har opplevd. Ligger ovenpå sovepose og vannet bare renner av oss. Dette fører jo da selvfølgelig også til litt tap av kropstemperatur, Lett Hypotermi. Men ikke mer en at det er innenfor. Tidlig morgen, opp å få innpå litt frokost kl 06:00 og bevege seg litt rundt i terreng igjen før hjemreise. Flott natur og kan anbefales.

 

Men OBS var dårlig med dekning på mobil mange steder og over større områder. Kunne neste virke som at nettet kom og gikk som det ville.

 

Se bilder fra turen på

https://www.facebook.com/Tronkittelsen  Her legges også ut turkartet.

 

https://www.instagram.com/tronolavkittelsen/